Pavo

Japanese voice notification 2011 legacy

Recommended Posts

I've just bought a 2011 legacy and, despite two trips to the dealers auto electrician I have a Japanese notification randomly vacalising. Has anyone solved or experienced this in their jap import.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are USB connectors in the glove box and a card reader that looks integrated and original. I took a card out but the notices stayed.

And it does talk when I first get in and start but it's random. Sometimes it does and others not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oops card reader gone from glovebox after yard auto electrician's work...obviously didn't work...🤣

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does it have little aerials on either side of the windscreen?

 

Also fold down the drivers sun shade. Is there another unit mounted in to the roof?

Share this post


Link to post
Share on other sites

when it starts talking follow these steps:

1: Take preferred foot

2: Raise foot to dash height

3: Kick the s#*t out of the dash till it stops.

4: Repeat as often as needed until it stops permanently

🤣🤣🤣 

But seriously 

Some readers are fitted by drivers right knee where the coin box is, subaru do a replacement pocket for the coin box

  • Like 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup I can see where one was there too. It is gone with a rubber base glued in. Bugger.

But thanks for the suggestions....very tempting lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

My 2007 Impreza does this as well. As you say, its random! Wouldn't mind knowing how to evict her... Could it be part of the factory headunit?

Share this post


Link to post
Share on other sites

got a dash cam? it might have a recording of it you could share & someone might be able to translate (or there's an app for that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I sorted it by putting another multimedia player in. However a 3.5 headphone cord came from somewhere and connected to the head unit. I suspect that is where the voice notifications came from. It was separate from the wiring loom. Checking it out and see if yours is the same. It was bloody awesome to drive in peace .

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, Pavo said:

I sorted it by putting another multimedia player in. However a 3.5 headphone cord came from somewhere and connected to the head unit. I suspect that is where the voice notifications came from. It was separate from the wiring loom. Checking it out and see if yours is the same. It was bloody awesome to drive in peace .

Mine sacred the bejeebus out of me while trying to reverse and avoid children!!!

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, SpeedySub said:

trying to avoid children

 

up the bum?

 

/spam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.